Hávarður Olsen

Olsen Arkitekter ApS

København V

Hele Danmark
Køkkendesign
Byggeteknisk baggrund
Interiørdesign
Bæredygtigt fokus

Vi skaber stolt og personlig arkitektur. Personlighed i bygninger kommer fra beboernes værdier, behov og ønsker. Ved at løse disse aspekter med omhu i både detaljerne og helheden, skaber vi arkitektur som udstråler og fremmer stolthed i beboerne.

Med forventningsafstemning og tillidsfuld dialog fra start til slut, sikrer vi en god oplevelse igennem hele processen.

Når jeg køber arkitektbistand har jeg en forventning om at blive præsenteret for løsningsforslag og perspektiver som jeg ikke selv ville komme frem til. Havardur leverede til fulde! i tillidsfuld, behagelig og stilsikker form.
Søren Larsen
Vi kontaktede Hávard og sagde hvad vi ønskede. Havard tegnede en moderne garasje, som var en helt anden stil end selve huset, og det fungerer helt utrolig godt. Der var god og hurtig levering og en god dialog imellem os. Meget tilfreds
Jensina Hansen
Da jeg lidt spontant havde købt et stykke jord, havde jeg ikke andet end en lidt kloset ide, om hvad jeg ville have, men da jeg fik den første skitse fra Hávard viste det sig at være mere eller mindre spot on, både i størrelse og brug af rummene.
Tróndur Gregersen
Virkelig god rådgivning. Total renovering af min lejlighed med det bedste resultat.
Christina Olsen

Priser

Kontakt og idé
2.000 kr.

Formålet med denne rådgivningsydelse er at give boligejeren en vurdering af muligheden for at gennemføre et ønsket projekt. Derfor mødes boligejeren med arkitekten, og drøfter overordnet ønsker og behov, samt forventninger til økonomi og tidsplan.

Hvis det er muligt, har boligejeren til mødet fremskaffet dokumentation i form af tegninger, lokalplan, servitutter, tilstandsrapport, energimærke og lignende.

Arkitekten kan på baggrund af drøftelsen og dokumentationen ofte tilkendegive, hvordan opgaven kan løses, og hvordan dette passer til kundens forventning til økonomi m.m. Desuden får boligejeren via mødet mulighed for at vurdere, om der er god dialog og forståelse med arkitekten.

Mødet varer typisk 1-2 timer. På baggrund af mødet kan arkitekten og boligejeren i fællesskab vurdere, om der er basis for at gå videre til næste fase, hvor arkitekten påbegynder skitsearbejdet.