Facade, sort, træhus, terrasse, orientering, store vinduer, rytme

Iben Dombernowsky

Arkitektfirmaet Frost Larsen A/S

Viby J

Hele Danmark

Mit hjerte banker for træhuse, og jeg har gennem flere år sammen med min tegnestue udviklet en stil til meget enkle enfamiliehuse i træ. Husenes enkle hovedform og velvalgte materialer giver dig med en almindelig indtægt mulighed for at få et arkitekttegnet hus. Det slanke profil gør at de store primære rum får lys ind fra flere sider, og sammen med varierende rumhøjde, så er husene luftige og spændende at bo i. Materialernes egen karakter træder frem, så huset virker ærligt og gennemskueligt.

Priser

Kontakt og idé
2.000 kr.

Formålet med denne rådgivningsydelse er at give boligejeren en vurdering af muligheden for at gennemføre et ønsket projekt. Derfor mødes boligejeren med arkitekten, og drøfter overordnet ønsker og behov, samt forventninger til økonomi og tidsplan.

Hvis det er muligt, har boligejeren til mødet fremskaffet dokumentation i form af tegninger, lokalplan, servitutter, tilstandsrapport, energimærke og lignende.

Arkitekten kan på baggrund af drøftelsen og dokumentationen ofte tilkendegive, hvordan opgaven kan løses, og hvordan dette passer til kundens forventning til økonomi m.m. Desuden får boligejeren via mødet mulighed for at vurdere, om der er god dialog og forståelse med arkitekten.

Mødet varer typisk 1-2 timer. På baggrund af mødet kan arkitekten og boligejeren i fællesskab vurdere, om der er basis for at gå videre til næste fase, hvor arkitekten påbegynder skitsearbejdet.