Line Frier

frier architecture

Aarhus C

Hele Danmark
Køkkendesign
Interiørdesign
Bæredygtigt fokus
Planløsning

Frier Architecture er en ambitiøs tegnestue, som beskæftiger sig med en bred vifte af projekter fra arkitekttegnede møbler til interiør og arkitekturprojekter for private og erhvervskunder. Tegnestuen drives af indehaver Line Frier, og tilgangen til enhver given opgave er passioneret, kunstnerisk og teknisk velfunderet.

Priser

Kontakt og idé
2.500 kr.

Formålet med denne rådgivningsydelse er at give boligejeren en vurdering af muligheden for at gennemføre et ønsket projekt. Derfor mødes boligejeren med arkitekten, og drøfter overordnet ønsker og behov, samt forventninger til økonomi og tidsplan.

Hvis det er muligt, har boligejeren til mødet fremskaffet dokumentation i form af tegninger, lokalplan, servitutter, tilstandsrapport, energimærke og lignende.

Arkitekten kan på baggrund af drøftelsen og dokumentationen ofte tilkendegive, hvordan opgaven kan løses, og hvordan dette passer til kundens forventning til økonomi m.m. Desuden får boligejeren via mødet mulighed for at vurdere, om der er god dialog og forståelse med arkitekten.

Mødet varer typisk 1-2 timer. På baggrund af mødet kan arkitekten og boligejeren i fællesskab vurdere, om der er basis for at gå videre til næste fase, hvor arkitekten påbegynder skitsearbejdet.