Arkitekttegnet lavenergihus med glasfacade.

Werner Thomas Mathies

Mathies Holding ApS

Dragør

Kendetegnende resultater fra mit arbejde er huse med funktionelle planløsninger, smukke rumlige sammenhænge og stemningsfuldt lys. Jeg bestræber mig på at lytte til mine kunders behov og omforme disse til kvalitetsfyldte arkitektoniske løsninger. Jeg har erfaring som ansat ved landets førende tegnestuer, bl.a. Henning Larsens Architects og Dissing & Weitling. Siden 2003 har jeg været indehaver af egen tegnestue.

Priser

Kontakt og idé
625 kr.

Formålet med denne rådgivningsydelse er at give boligejeren en vurdering af muligheden for at gennemføre et ønsket projekt. Derfor mødes boligejeren med arkitekten, og drøfter overordnet ønsker og behov, samt forventninger til økonomi og tidsplan.

Hvis det er muligt, har boligejeren til mødet fremskaffet dokumentation i form af tegninger, lokalplan, servitutter, tilstandsrapport, energimærke og lignende.

Arkitekten kan på baggrund af drøftelsen og dokumentationen ofte tilkendegive, hvordan opgaven kan løses, og hvordan dette passer til kundens forventning til økonomi m.m. Desuden får boligejeren via mødet mulighed for at vurdere, om der er god dialog og forståelse med arkitekten.

Mødet varer typisk 1-2 timer. På baggrund af mødet kan arkitekten og boligejeren i fællesskab vurdere, om der er basis for at gå videre til næste fase, hvor arkitekten påbegynder skitsearbejdet.