Side

Webinar: Ombygning af badeværelser

Oplæg af:

Webinar på Teams:

Tirsdag d. 1. november 2022 @ 20:00 - 21:30

Dit badeværelse er det rum, du besøger mest. De fleste af os drømmer om at det skal være en behagelig, wellness-lignende oplevelse. At give det en makeover vil opgradere hele følelsen af dit hjem. Men… det er også en af de dyreste opgaver, du kan kaste dig over. Så hvordan gør du det? Hvordan holder du budgettet? Hvordan ender du med at føle, at du har brugt din tid og penge helt rigtigt? Deltag her, og få en grundig gennemgang af alt, hvad du behøver at vide.

At vide dette vil gøre dig i stand til at:

  • Handle professionelt i forhold til forandringer og uforudsete hændelser.

  • Udlede og fastholde en specifik designlinje.

  • Find de rigtige materialer og komponenter til dit byggeri, samt give dig mulighed for at kontrollere kvaliteten under byggeriet.

  • Danne din egen mening om, hvilke mærker du kan lide.

I 1. del tager jeg dig igennem hele processen fra den første idé, over projekteringen, til indhentning af tilbud, underskrivelse af entreprenøren, vurdering af risici, overvågning af byggeriet, kontrol af kvaliteten, hele vejen til opfølgning på byggeriet et år efter.

I 2. del tager jeg dig gennem alle de designovervejelser og begrænsninger, jeg normalt bokser med. Det er her, vi identificerer epoken på dit hus, og hvor jeg skitserer de overvejelser, du skal gøre dig, når alt gerne skal passe i et poetisk layout.

I 3. del vil jeg beskrive de forskellige komponenter, du skal installere på badeværelset. Hvor skal de placeres, i hvilken højde og så videre. Hvad angår komponenterne, dækker jeg alt lige fra overfladebeklædning til sanitet og tilbehør.

I 4. del beskriver jeg mine yndlingsmærker og forklare, hvorfor jeg nyder at bruge dem i mine designs.

Webinaret optages. Ved køb af billet får du også adgangskoden til optagelsen. Optagelsen er typisk klar på Webinar Video-siden et par dage efter webinaret.