Den moderne luksusvilla

Hvor fantastisk er den moderne danske luksusvilla egentlig? Vi giver dig adgang til 4 fantastiske boliger, og viser hvordan dansk luksus tager sig ud, her. 

luksusvilla i Randers

Luksusvilla i kobber

Denne villa tegnet af Arkitekt Lars Bo Poulsen er beliggende på en fantastisk grund udenfor Randers. Husets L-form griber og omkranser den sydvendte grund, hvor der er etableret en stor terrasse, som skaber private udeopholdsrum i mange niveauer. Et stort cirkelslag i taget giver frit udsyn mod den åbne himmel, når man ophalder sig på husets tagterrasse. Facaderne er udført i henholdsvis tegl og falset kobberbeklædning.

luksusvilla i randers
Luksusvilla på Mærskgrunden

Luksusvilla på Mærsk-grunden

Villaen, som er tegnet af Arkitekt Jesper Korf, er beliggende på grunden, hvor Mærsk Mc-Kinney Møllers villa, tidligere lå. Den eksisterende villa er revet ned og der er skabt plads til to nye huse, hvoraf A+A Villa, som ses i dette projekt, er den ene. Villaen er beliggende i et skønt veletableret kvarter i Charlottenlund. Huset består af en hvid bygning, der folder sig omkring sig selv og lægger sig op ad mørke teglvægge. Husets store glaspartier sikrer at der er en god kontakt til haven og uderum.

Luksusvilla på mærksgrunden
luksusvilla på naturgrund

Luksusvilla på naturgrund

Arkitekt Allan Lorenzen har tegnet denne smukke og enkle villa. Villaer er fyldt med atmosfære, og materialevalget, som er holdt meget harmonisk, understreger den ro og varme, der er i boligen. Overalt er der prioriteret smukke snedkererede løsninger, som kan holde i mange år ud i fremtiden. De store vinduespartier åbner op for overgangen mellem inde og ude og iscenesætter den smukke natur i området. 

luksusvilla på naturgrund
luksusvilla ved søen

Luksusvilla med fantastisk udsigt til sø

Denne familiebolig i to plan er tegnet af Arkitekt Niels Christoffersen. Boligen er placeret i landskabet, så der er størst mulig udsigt over søen og den U-formede planløsning, sikrer at der tilmed er god udsigt fra så mange rum som muligt. I interiøret er der anvendt enkle og få materialer, der er afstemt efter naturen omgivelserne udenfor bliver iscenesat bedst muligt. Hvide vægge, trægulve og klinker, der matcher plankegulvets grå-brune nuancer, er nordiske elementer i boligen. Trægulvet er udført med brede Douglas Gran planker i fuld rumlængde, som er ført videre ud på terrassen, så gulvet er med til at skabe sammenhæng mellem ude og inde.

luksusvilla ved søen