Gennemtænkte garager

En garage kan være alt andet end kedelig, hvis blot dens form og funktion bliver givet en smule kærlighed og en kreativ overhaling. Vi viser dig her 3 gennemtænkte garager som er smukt integreret i den tilhørende bolig. 

Projektet er tegnet af Arkitekt Niels Christoffersen. KLIK på billedet for at se mere fra projektet.

Sesam luk dig op

Arkitekt Niels Christoffersen står bag dette projekt, hvor en familie på 4 ønskede en meget gennemtænkt bolig indrettet efter dagligdagens behov. Som resultat af dette behov er boligens garage og et tilhørende lukket gårdrum placeret bag en markant facade, der vender ud mod vejen. Da garagen er den primære adgangsvej til boligen er den placeret i direkte forbindelse med husets entre og et åbent spisekøkken.  

For at optage garagebygningen i bebyggelsen er huset disponeret med tre markante teglbåd som både styrer de forskellige volumeners indbyrdes sammenhæng. Selve garagedøren er udført i eg.

Projektet er tegnet af Arkitekt Peter Saabye. KLIK på billedet for at se mere fra projektet.

Usynlig overgang

Da denne murermestervilla skulle have en ny tilbygning med garage, sørgede Arkitekt Peter Saabye for at den blev fuldstændig integreret i det eksisterende byggeri. Tilbygningen er muret og bygget helt i stil med det eksisterende hus og den integrerede garage ligger som en vinkelret længe på tilbygningen og skaber en rolig og harmonisk helhed. Fra den dobbelte garage er der lavet en adgang direkte til boligens bryggers, som gør det praktisk for boligejerne i hverdagen.

Projektet er tegnet af Arkitekt Martin Kallesøe. KLIK på billedet for at se mere fra projektet.

50 m² garage og redskabskur

Arkitekt Martin Kallesøe har tegnet dette fantastiske sommerhus på 300 m2 i første række til Sejerøbugten. Huset er udvendigt beklædt med smalle sortmalede brædder så det matcher områdets eksisterende ældre sommerhuse. Der er et væld af muligheder i sommerhuset for udendørsophold via husets mange "knæk" i facaden som skaber mulighed for gårdhaver og terrasser - overalt med kig til vandet. En 50 m2 dobbeltgarage samt redskabsskur som ses til venstre i billedet matcher perfekt sommerhusets materialer.