Lejligheder i luksusklassen

Drømmer du om lejligheder i luksusklassen, så er det her du skal kigge med. Lejligheder i luksusklassen kræver et særligt øje for muligheder og en stort fokus på detaljer og materialer. 
Vi har samlet inspiration til dig, der ønsker dig som ønsker en luksusbolig.

Lejligheder i luksusklassen - fantastisk taglejlighed med udsigt over København

Taglejlighed i hjertet af København

Hvordan får man en lys og attraktiv lejlighed ud af et mørkt loftsrum fra 1750? Arkitekt Peter Wedell-Wedellsborg fjernede den gamle bygnings tag, byggede et nyt op og dækkede hele lejlighedsfacaden med store foldedøre i glas. Lejligheden følger solens vandring, så der kommer dagslys ind i den 165 m2 store lejlighed hele dagen. Som ekstra bonus er lejligheden udstyret med en 70 m2 tagterrasse, der er inddelt i to, så ejerne får glæde af både morgen- og aftensolen.

Lejligheder i luksusklassen - fantastisk lejlighed med snedkerløsninger

Herskabslejlighed med snedkersnilde

Kreativitet og skæve detaljer skaber sammen med design og snedkersnilde en helt særlig stemning i den store herskabslejlighed, tegnet af Arkitekt Julie Trier Brøgger. Materialerne er alle af høj kvalitet og er valgt med omhu. Både køkken, bænk og skabe i lejligheden er alle udført som er snedkerarbejder, og der er virkelig kælet for detaljen. 

Lejligheder i luksusklassen - fantastisk taglejlighed med privat tagterasse

Taglejlighed med fantastisk beliggenhed

En lille 3-værelses lejlighed blev transformeret til en tagbolig med lys, luft og et stort uderum ved at inddrage 75 m2 tørreloft i boligarealet. Arkitekt Torben Baltsen, som har tegnet boligen til en lille familie har prioriteret at inddrage en smule af tagboligens areal til tagterrasse, som nu bruges flittigt brugt til alle mulige formål året rundt. Lejligheden er indrettet med lækre materialer og løsninger, som er optimeret til at dække boligejernes behov. 

Skab din egen luksuslejlighed

Lejligheder i luksusklassen - smuk stuk er bevaret

BEVAR DETALJER

Bevar lejlighedens identitet - især hvis der er tale om fint håndværk og gedigne materialer. Elementer som høje paneler og smuk stuk, kan virkelig efterlade indtrykket af, at der er tale om en luksusbolig.

Lejligheder i luksusklassen - unikt snedkerkøkken med bløde former

SNEDKERKØKKEN

Snedkerkøkkenet er luksus i høj kurs. Du får unikke løsninger og kreative indslag, når du vælger et snedkerkøkken, som ikke findes i et standard modulkøkken. Med et snedkerkøkken får du skræddersyet et køkken til dit behov.

Lejligheder i luksusklassen - udsigt til byens tage

FANTASTISK UDSIGT

Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed! Du kan selvfølgelig ikke trylle en fantastisk udsigt frem, hvis den ikke eksisterer, men sørg for at skabe et godt udsyn til omgivelser, hvis du gerne vil skabe en lejlighed med luksuskvaliteter. Dagslyset vil i øvrigt komme dig til gode.

Lejligheder i luksusklassen - Indbyggede skabe

UNIKKE LØSNINGER

Unikke løsninger skriger luksus! Indbyggede skabe, reoler og møbler, som gør lejligheden noget særligt er alle luksuselemter, som er med til at skabe den helt rigtig stemning i luksuslejligheden. 

KLIK på billederne for at se mere fra projekterne.