Liebhavervillaer i klassisk stil

Liebhavervillaer kommer i mange former og stilarter, men det klassiske går aldrig af mode! Se hvordan 4 traditionelle ejendomme gør sig ud som liebhavervillaer.

Liebhavervillaer med havudsigt

Bevaringsværdigt liebhaveri

En nedslidt strandvejsvilla fra slutningen af 1800-tallet danner udgangspunkt for en gennemgribende udbygning, ombygning og restaurering tegnet af Arkitekt Niels Christoffersen. Den bevaringsværdige villa med indlysende arkitektoniske kvaliteter, og en udsigt ud til Øresund, fremstår i dag som en smuk og værdig ramme for en ung families moderne livsstil.

Liebhavervillaer med havudsigt
liebhavervillaer i engelsk cottage-stil

Luksusbolig i engelsk cottage-stil

Arkitekt Jesper Korf står bag dette projekt, hvor bygherre havde en ønske om at bygge i engelsk cottage stil, som faldt naturligt ind i det mondæne kvarter i Hasseris i Aalborg. Resultatet blev en engelsk inspireret villa i en moderne fortolkning.

Liebhavervillaer i engelsk cottage-stil
Liebhavervillaer i palæstil

Renoveret palævilla

Arkitekt Uffe Topsøe-Jensen har forestået denne renovering og ombygning af en bevaringsværdig palævilla med beliggenhed direkte til Roskilde fjord. Med respekt for stedets karakter og villaens historie, blev villaen renoveret og udbygget med gamle teknikker og materialer af meget høj kvalitet. 

Liebhavervillaer i palæstil
Liebhavervillaer - restaurering af bolig fra 30'erne

Genskabt arkitektur

Den oprindelige arkitektur er genskabt i denne totalrenovering, tegnet af Arkitekt Allan Lorenzen, af en klassisk 30'er bolig. Fokus har været på materialer, håndværkstraditioner og detaljering. Husets facade og tag er renoveret og der er skabt nye rum i boligen mens andre er blevet renoveret. Udenfor er et nyt udemiljø med orangeri blevet tilpasset husets arkitektur.

Liebhavervillaer - restaurering af bolig fra 30'erne