Moderne landidyl

Landidyl behøver slet ikke at indbefatte stråtag og gamle lavloftede huse!
Disse 4 huse viser det moderne landliv, hvor relationen til omgivelserne og naturen fortsat er i højsæde, men hvor man ønsker at give et nyt bud på landstedets udtryk. 

Projektet er tegnet af Arkitekt Lars Bo Poulsen. KLIK på billedet for at se mere fra projektet.

Farmer house

Selvom man bor langt fra byen, kan behovet for fornyelse stadig være der. Med Farmer House har Arkitekt Lars Bo Poulsen lavet en moderne fortolkning af hovedhuset, hvor familien har deres dagligdag. Boligen har to tilhørende haller, og sammen danner de en gårdsplads, som man kender dem fra den traditionelle gård. 

Projektet er tegnet af Arkitekt Jesper Korf. KLIK på billedet for at se mere fra projektet.

Moderne fortolkning af stuehus

Huset her er en moderne fortolkning af det traditionelle stuehus, udtænkt af Arkitekt Jesper Korf. Stuehuset er en del af en ældre klassisk trelænget gård. Materialer, farvevalg og geometri forholder sig til de gamle bygninger. Den markante tagflade er beklædt med stålplader, ligesom de øvrige bygninger.

Projektet er tegnet af Arkitekt Steen Bjørn Lundhild. KLIK på billedet for at se mere fra projektet.

Moderne firlænget bondegård

Landejendommen her er opført på en stor naturgrund, som ligger 50 m over havoverfladen med udsigt over et landskab præget af skov og marker. Den arkitektoniske idé, som er udformet af Arkitekt Steen Bjørn Lundhild, var at skabe en firlænget "bondegård" med et moderne udtryk. Der er lagt stor vægt på at skabe en bolig, hvor fritidsinteresser er en naturlig del af den daglige rytme i huset. Belle Møllebanke er opført i de bedste materialer og søgt tilpasset naturen i området af samme navn.

Projektet er tegnet af Arkitekt Rasmus Bak. KLIK på billedet for at se mere fra projektet.

Farm House

I et naturskønt område i Østjylland har Arkitekt Rasmus Bak tegnet denne moderne gård. Byggeriet består af tre længer med henholdsvis hovedhus, orangeri og garage. Alle tre længer forholder sig til det omkringliggende landskab med sine afdæmpede jordfarver i tegl, træ og tombak. Selve boligen er gennemlyst og herfra er der et storslået kig ud over landskabet og horisonten.