Martin Kallesø

Bliv ringet op gratis af Martin Kallesø

Skriv en besked herunder eller ring

Sommerhus på kanten

Arkitekt Martin Kallesø har tegnet et unikt og moderne sommerhus, der er som skræddersyet til den smukke, kuperede naturgrund, og som samtidig trækker referencer til områdets traditionelle, sortmalede sommerhuse. Kom med indenfor i det helt unikke sommerhus på kanten af Sejrøbugten.  

Af: Pernille Hjorth 
Foto: Kristian Septimius Krogh
Udgivet: 23.02.2021


Projekttype: Nybygget sommerhus 

Størrelse: 300 m2 

Arkitekt: Martin Kallesø

Arkitektens pris: Over 150.000

Beliggenhed: Sejrøbugten 

Opført: 2017 

Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed

På kanten af en skrænt, der skråner direkte ned mod Sejerøbugten ligger dette arkitekttegnede træsommerhus, der er inspireret af et fugletræk. De sorte kuber og panoramavinduerne hviler majestætisk på toppen af klinten, og ser man huset lidt fra oven, fornemmer man klart, den idé arkitekt Martin Kallesø havde, da han tegnede husets grundplan: Silhuetten af fire svaler i flugt over vandet. 

Knæk på facaden

Sommerhuset er 300m2 og facaden er beklædt med smalle, sortmalede brædder, så det matcher områdets eksisterende ældre sommerhuse. Den specielle planløsning giver en masse ”knæk” i facaden, som skaber mulighed for gårdhaver og terrasser - overalt med fantastiske panoramisk kig ud over vandet.

Plads til gæster

Indvendigt er der rigeligt plads til familien på fire og alle deres gæster.
Hovedhuset indeholder et stort køkkenalrum med pejs, opholdsstuer, børneværelser med fælles bad, og stort forældresoveværelse med eget bad. Fra hovedhuset er der via en forbindelsesgang i glas adgang til gæsteafdelingen med sovepladser, bad og sauna. 

SE OGSÅ