Bliv ringet op gratis af Anders Barslund

Skriv en besked herunder eller ring

Anders Barslund

Passioneret mester arkitekt. 20+ års solid erfaring med arkitektur, byggeteknik og projektstyring. Jeg hjælper dig trygt igennem, fra første skitse til aflevering af projektet. Find mig på Instagram og YouTube - Der er masser af god viden for folk der drømmer.. Vi er pt. 2 arkitekter, en konstruktør/beregner/tilsynførende på byggepladser med 30+ års erfaring og en studentermedhjælp i virksomheden. Vi bruger de bedste tegne-, visualiserings- og projektstyrings-værktøjer.

Uddannelser

  • Find mig på LinkedIn
  • Find mig på Instagram
  • Find mig på YouTube

Besøg arkitektens hjemmeside her: Anders Barslund

Ydelser og priser
Kontakt og idé
Pris efter aftale
Formålet med denne rådgivningsydelse er at give boligejeren en vurdering af muligheden for at gennemføre et ønsket projekt. Derfor mødes boligejeren med arkitekten, og drøfter overordnet ønsker og behov, samt forventninger til økonomi og tidsplan.


Hvis det er muligt, har boligejeren til mødet fremskaffet dokumentation i form af tegninger, lokalplan, servitutter, tilstandsrapport, energimærke og lignende.


Arkitekten kan på baggrund af drøftelsen og dokumentationen ofte tilkendegive, hvordan opgaven kan løses, og hvordan dette passer til kundens forventning til økonomi m.m. Desuden får boligejeren via mødet mulighed for at vurdere, om der er god dialog og forståelse med arkitekten.


Mødet varer typisk 1-2 timer. På baggrund af mødet kan arkitekten og boligejeren i fællesskab vurdere, om der er basis for at gå videre til næste fase, hvor arkitekten påbegynder skitsearbejdet.
SKITSE-SESSION
PROGRAM-SESSION