Bliv ringet op gratis af Anders Brix

Skriv en besked herunder eller ring

Anders Brix

Et nyt hus eller en tilbygning er en stor investering, som skal give daglig glæde og brugsværdi for jer, der skal bo i huset, og skabe blivende værdi på boligmarkedet. Jeg lytter til jeres ønsker og behov, og jeg bidrager med ideer, udpeger muligheder, og skaber æstetisk sammenhæng. For mig er tre ting afgørende: - at rum fungerer optimalt og fleksibelt - at det æstetiske holder; også når moden er skiftet - at vi bygger bæredygtigt

Besøg arkitektens hjemmeside her: Anders Brix arkitekt maa mdd professor

Ydelser og priser
Kontakt og idé
Pris efter aftale
Formålet med denne rådgivningsydelse er at give boligejeren en vurdering af muligheden for at gennemføre et ønsket projekt. Derfor mødes boligejeren med arkitekten, og drøfter overordnet ønsker og behov, samt forventninger til økonomi og tidsplan.


Hvis det er muligt, har boligejeren til mødet fremskaffet dokumentation i form af tegninger, lokalplan, servitutter, tilstandsrapport, energimærke og lignende.


Arkitekten kan på baggrund af drøftelsen og dokumentationen ofte tilkendegive, hvordan opgaven kan løses, og hvordan dette passer til kundens forventning til økonomi m.m. Desuden får boligejeren via mødet mulighed for at vurdere, om der er god dialog og forståelse med arkitekten.


Mødet varer typisk 1-2 timer. På baggrund af mødet kan arkitekten og boligejeren i fællesskab vurdere, om der er basis for at gå videre til næste fase, hvor arkitekten påbegynder skitsearbejdet.