Bliv ringet op gratis af Bashar Hazim Shuker

Skriv en besked herunder eller ring

Bashar Hazim Shuker

Ink-Arkitekter ApS er en tegnestue, som er startet op af bygningskonstruktør M.A.K. Bashar Hazim Gennem samarbejde med ingeniør, og byggefirmaer gør vi vores bedste, for at opfylde de ønsker, som vores kunder har. Med flere års erfaring har vi skabt en bred viden, som sikrer vores kunder god kvalitet, af det arbejde vi projekterer og udfører. Vi varetager både projekter for private- og erhvervskunder. Gennem alle faserne i byggeriet er bygherre med på sidelinjen og i trygge hænder.

Uddannelser

  • Bygningskonstruktør
  • Sikkerhedskoordinator

Besøg arkitektens hjemmeside her: Ink-arkitekter

Ydelser og priser
Kontakt og idé
1.500 kr.
Formålet med denne rådgivningsydelse er at give boligejeren en vurdering af muligheden for at gennemføre et ønsket projekt. Derfor mødes boligejeren med arkitekten, og drøfter overordnet ønsker og behov, samt forventninger til økonomi og tidsplan.


Hvis det er muligt, har boligejeren til mødet fremskaffet dokumentation i form af tegninger, lokalplan, servitutter, tilstandsrapport, energimærke og lignende.


Arkitekten kan på baggrund af drøftelsen og dokumentationen ofte tilkendegive, hvordan opgaven kan løses, og hvordan dette passer til kundens forventning til økonomi m.m. Desuden får boligejeren via mødet mulighed for at vurdere, om der er god dialog og forståelse med arkitekten.


Mødet varer typisk 1-2 timer. På baggrund af mødet kan arkitekten og boligejeren i fællesskab vurdere, om der er basis for at gå videre til næste fase, hvor arkitekten påbegynder skitsearbejdet.
FASE 1 · IDÉMØDET
FASE 2 · SKITSEFASEN
FASE 3 · MYNDIGHEDSTEGNINGER
FASE 4 · PROJEKTERING
FASE 5 · KONTRAKTFASEN
FASE 6 · BYGGEFASEN