Bliv ringet op gratis af Beatrix Wuttke

Skriv en besked herunder eller ring

Beatrix Wuttke

For private bygherrer hjælper vi med hele processen. Fra de første skitser og budgetter, til projektering og ansøgning om byggetilladelse, frem til udbud til entreprenør og byggeledelse og tilsyn under byggeriet. Som arkitekt er vi bygherrens tillidsperson gennem et byggeprojekt. Beatrix Wuttke og Thomas Ringhof har haft tegnestue sammen i 25 år. www.wuttkeringhof.com Beatrix Wuttke bw@wuttkeringhof.com 42364855

Uddannelser

  • Arkitekt BDA
  • Arkitekt MAA

Besøg arkitektens hjemmeside her: Wuttke & Ringhof Arkitekter ApS

Ydelser og priser
Kontakt og idé
2.000 kr.
Formålet med denne rådgivningsydelse er at give boligejeren en vurdering af muligheden for at gennemføre et ønsket projekt. Derfor mødes boligejeren med arkitekten, og drøfter overordnet ønsker og behov, samt forventninger til økonomi og tidsplan.


Hvis det er muligt, har boligejeren til mødet fremskaffet dokumentation i form af tegninger, lokalplan, servitutter, tilstandsrapport, energimærke og lignende.


Arkitekten kan på baggrund af drøftelsen og dokumentationen ofte tilkendegive, hvordan opgaven kan løses, og hvordan dette passer til kundens forventning til økonomi m.m. Desuden får boligejeren via mødet mulighed for at vurdere, om der er god dialog og forståelse med arkitekten.


Mødet varer typisk 1-2 timer. På baggrund af mødet kan arkitekten og boligejeren i fællesskab vurdere, om der er basis for at gå videre til næste fase, hvor arkitekten påbegynder skitsearbejdet.

Se boligreportager om mine projekter