Bliv ringet op gratis af Bjarne Frost

Skriv en besked herunder eller ring

Bjarne Frost

Vi arbejder gerne over hele landet, fortiden er det rigtig meget i København og Nordsjælland. Tegnestuen arbejder både med design og arkitektur. Dette forhold giver os en god tilgang til at tænke i helheder og i detaljen. At arbejde med boliger er en speciel udfordring, idet det er individuelt, hvad der vægtes højt. Om det er nybyggeri, om- eller tilbygninger, giver det mulighed for at skabe gode rammer, for det liv der leves. Se også koncept husene på hjemmesiden: www.oneroom.dk

Besøg arkitektens hjemmeside her: Tegnestuen Bjarne Frost Design Office

Ydelser og priser
Kontakt og idé
Pris efter aftale
Formålet med denne rådgivningsydelse er at give boligejeren en vurdering af muligheden for at gennemføre et ønsket projekt. Derfor mødes boligejeren med arkitekten, og drøfter overordnet ønsker og behov, samt forventninger til økonomi og tidsplan.


Hvis det er muligt, har boligejeren til mødet fremskaffet dokumentation i form af tegninger, lokalplan, servitutter, tilstandsrapport, energimærke og lignende.


Arkitekten kan på baggrund af drøftelsen og dokumentationen ofte tilkendegive, hvordan opgaven kan løses, og hvordan dette passer til kundens forventning til økonomi m.m. Desuden får boligejeren via mødet mulighed for at vurdere, om der er god dialog og forståelse med arkitekten.


Mødet varer typisk 1-2 timer. På baggrund af mødet kan arkitekten og boligejeren i fællesskab vurdere, om der er basis for at gå videre til næste fase, hvor arkitekten påbegynder skitsearbejdet.

Se boligreportager om mine projekter