Bliv ringet op gratis af Bo Blichfeldt

Skriv en besked herunder eller ring

Bo Blichfeldt

Vores ønske er at kunne hjælpe dig som boligejer og bygherre i en ofte vanskelig proces fra beslutningen om at ville bygge og indtil byggeriet er realiseret. Med en nænsom, pædagogisk og psykologisk vinkel vil vi forsøge, at nedbryde og opbløde de ofte stive problemfyldte processer til en harmonisk og tryk process for vores kunder. Vi har prøvet de fleste byggeprocesser og vi formår, at vejlede og forberede kunden optimalt omkring de forventet aktiviteter under en byggeprocessen.

Uddannelser

  • Bygningskonstruktør m.a.k
  • Certificeret Passivhus designer

Besøg arkitektens hjemmeside her: Blichfeldt Arkitekter

Ydelser og priser
Kontakt og idé
675 kr.
Formålet med denne rådgivningsydelse er at give boligejeren en vurdering af muligheden for at gennemføre et ønsket projekt. Derfor mødes boligejeren med arkitekten, og drøfter overordnet ønsker og behov, samt forventninger til økonomi og tidsplan.


Hvis det er muligt, har boligejeren til mødet fremskaffet dokumentation i form af tegninger, lokalplan, servitutter, tilstandsrapport, energimærke og lignende.


Arkitekten kan på baggrund af drøftelsen og dokumentationen ofte tilkendegive, hvordan opgaven kan løses, og hvordan dette passer til kundens forventning til økonomi m.m. Desuden får boligejeren via mødet mulighed for at vurdere, om der er god dialog og forståelse med arkitekten.


Mødet varer typisk 1-2 timer. På baggrund af mødet kan arkitekten og boligejeren i fællesskab vurdere, om der er basis for at gå videre til næste fase, hvor arkitekten påbegynder skitsearbejdet.
Skitser
775 kr.
Myndighedsprojekt
875 kr.
Projektering
775 kr.
Bygge- og entrepriseaftale
975 kr.
Byggeledelse
975 kr.
Fagtilsyn
975 kr.