Bliv ringet op gratis af Britta Dalsgaard

Skriv en besked herunder eller ring

Britta Dalsgaard

Arcvision er en landskabstegnestue, der arbejder målrettet ud fra en vision om at skabe harmoniske, frodige og personlige uderum af høj arkitektonisk kvalitet - unikke ideer med nutidigt formsprog og indhold. Vores kunders ønsker, tanker og drømme er vores arbejdsrum og vores erfaring i arbejdet med helheder, materialer, planter og stofligheder er vores arbejdspalette. Vores lærred er stedet - det unikke. Vi ser potentialet og skaber rum og stemning, der favner både det stedlige og drømmene.

Uddannelser

  • Landskabsarkitekt maa, mdl.

Besøg arkitektens hjemmeside her: Arcvision ApS

Ydelser og priser
Kontakt og idé
Pris efter aftale
Formålet med denne rådgivningsydelse er at give boligejeren en vurdering af muligheden for at gennemføre et ønsket projekt. Derfor mødes boligejeren med arkitekten, og drøfter overordnet ønsker og behov, samt forventninger til økonomi og tidsplan.


Hvis det er muligt, har boligejeren til mødet fremskaffet dokumentation i form af tegninger, lokalplan, servitutter, tilstandsrapport, energimærke og lignende.


Arkitekten kan på baggrund af drøftelsen og dokumentationen ofte tilkendegive, hvordan opgaven kan løses, og hvordan dette passer til kundens forventning til økonomi m.m. Desuden får boligejeren via mødet mulighed for at vurdere, om der er god dialog og forståelse med arkitekten.


Mødet varer typisk 1-2 timer. På baggrund af mødet kan arkitekten og boligejeren i fællesskab vurdere, om der er basis for at gå videre til næste fase, hvor arkitekten påbegynder skitsearbejdet.