Bliv ringet op gratis af Carsten Hjort Boesen

Skriv en besked herunder eller ring

Carsten Hjort Boesen

Jeg har fokus på et højt arkitektonisk niveau med udgangspunkt i den aktuelle opgaves forudsætninger, jeres tilfredshed, den økonomiske ramme og den aftalte tidsplan. Det enkelte projekt løses i en konstruktiv dialog og loyalt samarbejde med jer, således at jeres tanker og drømme realiseres i det projekt der skal danne de fysiske rammer for jeres dagligdag, i skal opleve genkendelighed og harmoni ... At det er her i hører til

Uddannelser

  • Arkitekt Cand.arch

Besøg arkitektens hjemmeside her: CHB Arkitekt Carsten Hjort Boesen Cand.Arch

Ydelser og priser
Kontakt og idé
Pris efter aftale
Formålet med denne rådgivningsydelse er at give boligejeren en vurdering af muligheden for at gennemføre et ønsket projekt. Derfor mødes boligejeren med arkitekten, og drøfter overordnet ønsker og behov, samt forventninger til økonomi og tidsplan.


Hvis det er muligt, har boligejeren til mødet fremskaffet dokumentation i form af tegninger, lokalplan, servitutter, tilstandsrapport, energimærke og lignende.


Arkitekten kan på baggrund af drøftelsen og dokumentationen ofte tilkendegive, hvordan opgaven kan løses, og hvordan dette passer til kundens forventning til økonomi m.m. Desuden får boligejeren via mødet mulighed for at vurdere, om der er god dialog og forståelse med arkitekten.


Mødet varer typisk 1-2 timer. På baggrund af mødet kan arkitekten og boligejeren i fællesskab vurdere, om der er basis for at gå videre til næste fase, hvor arkitekten påbegynder skitsearbejdet.

Se mine projekter