Bliv ringet op gratis af Caspar Sluyterman van Langeweyde

Skriv en besked herunder eller ring

Caspar Sluyterman van Langeweyde

Uanset om du søger din egen skæve vinkel eller allerede har fundet den, jeg tilbyder assistance i forskelligt omfang efter behov. Hvis du som jeg er optaget af bæredygtighed, gode rene materialer, tilrettelagt idyl og et levende formsprog, så lad os se på dit projekt sammen og finde den løsning der passer til dig og den virkelighed du vil skabe. Arkitektur er ikke god eller dårlig. Det er dig som enten oplever samklang eller ikke. Jeg tror det kommer an på øjet som ser og sjælen som spejler sig.

Besøg arkitektens hjemmeside her: Organisk Arkitektur IvS

Ydelser og priser
Kontakt og idé
Pris efter aftale
Formålet med denne rådgivningsydelse er at give boligejeren en vurdering af muligheden for at gennemføre et ønsket projekt. Derfor mødes boligejeren med arkitekten, og drøfter overordnet ønsker og behov, samt forventninger til økonomi og tidsplan.


Hvis det er muligt, har boligejeren til mødet fremskaffet dokumentation i form af tegninger, lokalplan, servitutter, tilstandsrapport, energimærke og lignende.


Arkitekten kan på baggrund af drøftelsen og dokumentationen ofte tilkendegive, hvordan opgaven kan løses, og hvordan dette passer til kundens forventning til økonomi m.m. Desuden får boligejeren via mødet mulighed for at vurdere, om der er god dialog og forståelse med arkitekten.


Mødet varer typisk 1-2 timer. På baggrund af mødet kan arkitekten og boligejeren i fællesskab vurdere, om der er basis for at gå videre til næste fase, hvor arkitekten påbegynder skitsearbejdet.
Analysere, gentænke og omorganisere (enkle pladsbehov i bolig)
8.000 kr.