Bliv ringet op gratis af Charles Bessard

Skriv en besked herunder eller ring

Charles Bessard

Hos Powerhouse Company arbejder vi for at skabe balance og sammenhæng mellem idé, brug, helhed, materialer og detalje. Udgangspunktet er det udvalgte sted og kundens specifikke ønsker. Vi arbejder i tæt dialog med kunden, og sammen finder vi den rigtige løsning. For os er budgetter og tidsplaner vores rammer, fantasi og dialog vores metoder. Vi håndterer hele byggeprocessen fra idé til realisering. Kontakt os gerne for en uforpligtende snak om, hvad vi kan gøre for jer og jeres bolig.

Uddannelser

  • Arkitekt ved D.E.S.A fra Ecole Spéciale d’Architecture, 1993
  • Master of Exellence in Architecture, Berlage institut, Rotterdam2002
  • Phd studerende ved Det Kongelige Danske Kunstakademi, 2009-12

Besøg arkitektens hjemmeside her: BESSARDs' STUDIO / Powerhouse Company ApS

Ydelser og priser
Kontakt og idé
Pris efter aftale
Formålet med denne rådgivningsydelse er at give boligejeren en vurdering af muligheden for at gennemføre et ønsket projekt. Derfor mødes boligejeren med arkitekten, og drøfter overordnet ønsker og behov, samt forventninger til økonomi og tidsplan.


Hvis det er muligt, har boligejeren til mødet fremskaffet dokumentation i form af tegninger, lokalplan, servitutter, tilstandsrapport, energimærke og lignende.


Arkitekten kan på baggrund af drøftelsen og dokumentationen ofte tilkendegive, hvordan opgaven kan løses, og hvordan dette passer til kundens forventning til økonomi m.m. Desuden får boligejeren via mødet mulighed for at vurdere, om der er god dialog og forståelse med arkitekten.


Mødet varer typisk 1-2 timer. På baggrund af mødet kan arkitekten og boligejeren i fællesskab vurdere, om der er basis for at gå videre til næste fase, hvor arkitekten påbegynder skitsearbejdet.

Se boligreportager om mine projekter