Bliv ringet op gratis af Claus Reinholdt

Skriv en besked herunder eller ring

Claus Reinholdt

Udgangspunktet for den arkitektoniske løsning er altid de ønsker og krav, du har som bygherre - forenet med de eksisterende forhold. Målet er at skabe harmoniske, spændende og velfungerende rammer om din familiens trivsel med fokus på bæredygtighed, tilgængelighed, vedligeholdelse og økonomi. Vi arbejder primært med om- og tilbygning, nybygning og restaurering af små og mellemstore byggerier. Jeg har stor byggeteknisk indsigt og et godt netværk. Vi kan starte med et kort uforpligtende møde.

Besøg arkitektens hjemmeside her: Tegnestuen Claus Reinholdt

Ydelser og priser
Kontakt og idé
2.500 kr.
Formålet med denne rådgivningsydelse er at give boligejeren en vurdering af muligheden for at gennemføre et ønsket projekt. Derfor mødes boligejeren med arkitekten, og drøfter overordnet ønsker og behov, samt forventninger til økonomi og tidsplan.


Hvis det er muligt, har boligejeren til mødet fremskaffet dokumentation i form af tegninger, lokalplan, servitutter, tilstandsrapport, energimærke og lignende.


Arkitekten kan på baggrund af drøftelsen og dokumentationen ofte tilkendegive, hvordan opgaven kan løses, og hvordan dette passer til kundens forventning til økonomi m.m. Desuden får boligejeren via mødet mulighed for at vurdere, om der er god dialog og forståelse med arkitekten.


Mødet varer typisk 1-2 timer. På baggrund af mødet kan arkitekten og boligejeren i fællesskab vurdere, om der er basis for at gå videre til næste fase, hvor arkitekten påbegynder skitsearbejdet.