Bliv ringet op gratis af Daniel Nielsen

Skriv en besked herunder eller ring

Daniel Nielsen

Boligen er et vigtigt omdrejningspunkt i livet, man opholder sig mange timer i og omkring boligen, og derfor er det vigtigt at boligen og boligens uderum opleves behagelige og hjemlige. Og hvad er behagelige og hjemlige rum for dig? Det er vores fornemmeste rolle at få det frem i din bolig, ved at formgive i forhold til stedet, indrette i forhold til lyset og rumbehov og give boligen materialer i samarbejde med dig.

Uddannelser

  • Arkitekt
  • Bygningskonstruktør
  • Tømrer

Besøg arkitektens hjemmeside her: arkitekt Daniel Nielsen

Ydelser og priser
Kontakt og idé
Pris efter aftale
Formålet med denne rådgivningsydelse er at give boligejeren en vurdering af muligheden for at gennemføre et ønsket projekt. Derfor mødes boligejeren med arkitekten, og drøfter overordnet ønsker og behov, samt forventninger til økonomi og tidsplan.


Hvis det er muligt, har boligejeren til mødet fremskaffet dokumentation i form af tegninger, lokalplan, servitutter, tilstandsrapport, energimærke og lignende.


Arkitekten kan på baggrund af drøftelsen og dokumentationen ofte tilkendegive, hvordan opgaven kan løses, og hvordan dette passer til kundens forventning til økonomi m.m. Desuden får boligejeren via mødet mulighed for at vurdere, om der er god dialog og forståelse med arkitekten.


Mødet varer typisk 1-2 timer. På baggrund af mødet kan arkitekten og boligejeren i fællesskab vurdere, om der er basis for at gå videre til næste fase, hvor arkitekten påbegynder skitsearbejdet.
Opstartsmøde
Skitseforslag
Byggeansøgning
Udbudsmateriale/tilbudsliste håndværkere
Byggepladstilsyn