Bliv ringet op gratis af Erik Nord Nielsen

Skriv en besked herunder eller ring

Erik Nord Nielsen

Vi tegner unikke og velfungerende boligløsninger med udgangspunkt i jeres idéer og drømme. Vores fornemste opgave er at lytte og forstå jeres ønsker, så vi sammen kan skabe den bolig, der passer netop til jer. Uanset et projekts størrelse skal der være noget, der gør projektet helt specielt. Derfor går vi meget op i detaljer, der giver boligen personlighed og skaber værdi. Kontakt os, så vi sammen kan gøre jeres bolig til noget helt særligt.

Uddannelser

  • Arkitekt maa

Besøg arkitektens hjemmeside her: Erik Nord Arkitekter ApS

Ydelser og priser
Kontakt og idé
Pris efter aftale
Formålet med denne rådgivningsydelse er at give boligejeren en vurdering af muligheden for at gennemføre et ønsket projekt. Derfor mødes boligejeren med arkitekten, og drøfter overordnet ønsker og behov, samt forventninger til økonomi og tidsplan.


Hvis det er muligt, har boligejeren til mødet fremskaffet dokumentation i form af tegninger, lokalplan, servitutter, tilstandsrapport, energimærke og lignende.


Arkitekten kan på baggrund af drøftelsen og dokumentationen ofte tilkendegive, hvordan opgaven kan løses, og hvordan dette passer til kundens forventning til økonomi m.m. Desuden får boligejeren via mødet mulighed for at vurdere, om der er god dialog og forståelse med arkitekten.


Mødet varer typisk 1-2 timer. På baggrund af mødet kan arkitekten og boligejeren i fællesskab vurdere, om der er basis for at gå videre til næste fase, hvor arkitekten påbegynder skitsearbejdet.