Bliv ringet op gratis af Eva Kristine Brørup

Skriv en besked herunder eller ring

Eva Kristine Brørup

Vores drive er vores faglige nysgerrighed, troen på mulighederne i den moderne arkitektur og vores tårnhøje arkitektoniske ambitioner. Ved at lytte til vores kunders behov, lave grundige funktions og steds analyser, udarbejder vi hvert projekt specifikt til opgaven. Vi arbejder ikke med en fastsat stil. Vores kendskab til godt håndværk er nøglen til projekter, der kan realiseres med det kunstneriske høje niveau vi tilstræber. Vi har 16 års erfaring med én familiehuse og private bygherrer.

Uddannelser

  • Cand.Arch.

Besøg arkitektens hjemmeside her: Valbæk Brørup Arkitekter ApS

Ydelser og priser
Kontakt og idé
Pris efter aftale
Formålet med denne rådgivningsydelse er at give boligejeren en vurdering af muligheden for at gennemføre et ønsket projekt. Derfor mødes boligejeren med arkitekten, og drøfter overordnet ønsker og behov, samt forventninger til økonomi og tidsplan.


Hvis det er muligt, har boligejeren til mødet fremskaffet dokumentation i form af tegninger, lokalplan, servitutter, tilstandsrapport, energimærke og lignende.


Arkitekten kan på baggrund af drøftelsen og dokumentationen ofte tilkendegive, hvordan opgaven kan løses, og hvordan dette passer til kundens forventning til økonomi m.m. Desuden får boligejeren via mødet mulighed for at vurdere, om der er god dialog og forståelse med arkitekten.


Mødet varer typisk 1-2 timer. På baggrund af mødet kan arkitekten og boligejeren i fællesskab vurdere, om der er basis for at gå videre til næste fase, hvor arkitekten påbegynder skitsearbejdet.