Bliv ringet op gratis af Gregory Vendena

Skriv en besked herunder eller ring

Gregory Vendena

Et hjem er en intim ramme for livet - Vi ved, hvordan arkitekturen i et hjem forbedrer livet: Materialernes sensualitet, omhyggelig indretning, frisk luft, lysfald i rummet og mere. Vi anerkender kundens behov og ønsker som drivkraft, imens vi tilfører vores værdier og erfaringer til at bære projektet. Vi glæder til at finde frem til den kreative løsning, hvor jeres behov og ønsker, æstetik og bæredygtighed ikke kompromitteres. Vi ser frem til at høre om dit projekt.

Besøg arkitektens hjemmeside her: Cyklus Arkitektur

Ydelser og priser
Kontakt og idé
Pris efter aftale
Formålet med denne rådgivningsydelse er at give boligejeren en vurdering af muligheden for at gennemføre et ønsket projekt. Derfor mødes boligejeren med arkitekten, og drøfter overordnet ønsker og behov, samt forventninger til økonomi og tidsplan.


Hvis det er muligt, har boligejeren til mødet fremskaffet dokumentation i form af tegninger, lokalplan, servitutter, tilstandsrapport, energimærke og lignende.


Arkitekten kan på baggrund af drøftelsen og dokumentationen ofte tilkendegive, hvordan opgaven kan løses, og hvordan dette passer til kundens forventning til økonomi m.m. Desuden får boligejeren via mødet mulighed for at vurdere, om der er god dialog og forståelse med arkitekten.


Mødet varer typisk 1-2 timer. På baggrund af mødet kan arkitekten og boligejeren i fællesskab vurdere, om der er basis for at gå videre til næste fase, hvor arkitekten påbegynder skitsearbejdet.