Bliv ringet op gratis af Hanne Lind-Bonderup

Skriv en besked herunder eller ring

Hanne Lind-Bonderup

Nysgerrighed, socialt og miljøbevidst engagement, omhyggelig programmering og planlægning samt dialog med brugerne gennem projektets tilblivelse er afgørende faktorer i tegnestuens faglige ambitioner om at skabe smuk og funktionel arkitektur og design.

Uddannelser

  • Arkitekt mDD
  • Arkitekt maa

Besøg arkitektens hjemmeside her: Tegnestuen LBB3

Ydelser og priser
Kontakt og idé
2.500 kr.
Formålet med denne rådgivningsydelse er at give boligejeren en vurdering af muligheden for at gennemføre et ønsket projekt. Derfor mødes boligejeren med arkitekten, og drøfter overordnet ønsker og behov, samt forventninger til økonomi og tidsplan.


Hvis det er muligt, har boligejeren til mødet fremskaffet dokumentation i form af tegninger, lokalplan, servitutter, tilstandsrapport, energimærke og lignende.


Arkitekten kan på baggrund af drøftelsen og dokumentationen ofte tilkendegive, hvordan opgaven kan løses, og hvordan dette passer til kundens forventning til økonomi m.m. Desuden får boligejeren via mødet mulighed for at vurdere, om der er god dialog og forståelse med arkitekten.


Mødet varer typisk 1-2 timer. På baggrund af mødet kan arkitekten og boligejeren i fællesskab vurdere, om der er basis for at gå videre til næste fase, hvor arkitekten påbegynder skitsearbejdet.
Skitseprojekt, villa/énfamiliehus.
Skitseprojekt, fritidsbolig/sommerhus.
Myndighedsprojekt.
Projektering, udbud og byggeaftale.
Byggeledelse, projektopfølgning og tilsyn.
Arkitekthjælp – Idékatalog som udarbejdes på stedet.
950 kr.
Arkitekthjælp – Idégenerator på distancen
10.500 kr.