Bliv ringet op gratis af Henning Kongpetsak

Skriv en besked herunder eller ring

Henning Kongpetsak

Vi tegner til dig. Så der er plads til dine drømme og dine behov. Vores tegnestue hedder FAVN - for en favn er et sted hvori man føler sig tryg. En favn er også den afstand, der er mellem ens fingerspidser, når man strækker armene ud til siden, og som stort set svarer til ens højde. Vi synes at ’favnen’ er en meget poetisk enhed for, hvor meget et menneske fylder, og når vi arbejder, tager vi udgangspunkt i netop det, og hvor meget plads, rum, lys og luft der skal være, for at vi har det godt.

Uddannelser

  • Arkitekt maa, Kunstakademiets Arkitektskole i København
  • Murersvend, Esbjerg Tekniske Skole
  • Bygningfysik, Molio

Besøg arkitektens hjemmeside her: FAVN ApS

Ydelser og priser
Kontakt og idé
Pris efter aftale
Formålet med denne rådgivningsydelse er at give boligejeren en vurdering af muligheden for at gennemføre et ønsket projekt. Derfor mødes boligejeren med arkitekten, og drøfter overordnet ønsker og behov, samt forventninger til økonomi og tidsplan.


Hvis det er muligt, har boligejeren til mødet fremskaffet dokumentation i form af tegninger, lokalplan, servitutter, tilstandsrapport, energimærke og lignende.


Arkitekten kan på baggrund af drøftelsen og dokumentationen ofte tilkendegive, hvordan opgaven kan løses, og hvordan dette passer til kundens forventning til økonomi m.m. Desuden får boligejeren via mødet mulighed for at vurdere, om der er god dialog og forståelse med arkitekten.


Mødet varer typisk 1-2 timer. På baggrund af mødet kan arkitekten og boligejeren i fællesskab vurdere, om der er basis for at gå videre til næste fase, hvor arkitekten påbegynder skitsearbejdet.
rådgivning til boligkøbere
2.750 kr.