Bliv ringet op gratis af Ib Larsen

Skriv en besked herunder eller ring

Ib Larsen

Ib Larsen blev i 1968 uddannet som tømrersvend og arbejdede i faget i syv år, inden han uddannede sig til bygningskonstruktør. Herefter arbejdede han syv år på en af Hjørrings tegnestuer. I 1991 startede Ib Larsen Arkitektkontoret af 1991 og har i herigennem medvirket i byggeopgaver, der spænder fra 10.000 kr. og helt op til 30 millioner kr.

Uddannelser

  • Bygningskonstruktør
  • Arkitekt
  • Energikonsulent

Besøg arkitektens hjemmeside her: Arkitektkontoret af 1991

Ydelser og priser
Kontakt og idé
2.500 kr.
Formålet med denne rådgivningsydelse er at give boligejeren en vurdering af muligheden for at gennemføre et ønsket projekt. Derfor mødes boligejeren med arkitekten, og drøfter overordnet ønsker og behov, samt forventninger til økonomi og tidsplan.


Hvis det er muligt, har boligejeren til mødet fremskaffet dokumentation i form af tegninger, lokalplan, servitutter, tilstandsrapport, energimærke og lignende.


Arkitekten kan på baggrund af drøftelsen og dokumentationen ofte tilkendegive, hvordan opgaven kan løses, og hvordan dette passer til kundens forventning til økonomi m.m. Desuden får boligejeren via mødet mulighed for at vurdere, om der er god dialog og forståelse med arkitekten.


Mødet varer typisk 1-2 timer. På baggrund af mødet kan arkitekten og boligejeren i fællesskab vurdere, om der er basis for at gå videre til næste fase, hvor arkitekten påbegynder skitsearbejdet.
Om- og tilbygning - nyt toilet/bad
330.000 kr.
Nyt sommerhus
1.550.000 kr.
Renovering af stuehus
1.850.000 kr.

Se mine projekter