Bliv ringet op gratis af Jan Bille

Skriv en besked herunder eller ring

Jan Bille

FÅ ET HUS, DER GIVER DIG ET KRAM! Jeg bygger smukke, velindrettede og klimavenlige boliger til almindelige familier. Jeg har specialiseret mig i træhuse, fordi de er bæredygtige, har et godt indeklima og kan genbruges. Det vigtigste for mig som arkitekt er at give dig god faglig rådgivning, og tegne et hus, der passer til dig. Du må gerne føle, at huset giver dig et kram, hver gang, du kommer hjem.

Uddannelser

  • Arkitekt
  • Byplanlægger

Besøg arkitektens hjemmeside her: BILLE ARC ApS

Ydelser og priser
Kontakt og idé
10.000 kr.
Formålet med denne rådgivningsydelse er at give boligejeren en vurdering af muligheden for at gennemføre et ønsket projekt. Derfor mødes boligejeren med arkitekten, og drøfter overordnet ønsker og behov, samt forventninger til økonomi og tidsplan.


Hvis det er muligt, har boligejeren til mødet fremskaffet dokumentation i form af tegninger, lokalplan, servitutter, tilstandsrapport, energimærke og lignende.


Arkitekten kan på baggrund af drøftelsen og dokumentationen ofte tilkendegive, hvordan opgaven kan løses, og hvordan dette passer til kundens forventning til økonomi m.m. Desuden får boligejeren via mødet mulighed for at vurdere, om der er god dialog og forståelse med arkitekten.


Mødet varer typisk 1-2 timer. På baggrund af mødet kan arkitekten og boligejeren i fællesskab vurdere, om der er basis for at gå videre til næste fase, hvor arkitekten påbegynder skitsearbejdet.