Bliv ringet op gratis af Jan Christoffersen

Skriv en besked herunder eller ring

Jan Christoffersen

VI FØRER IDÉER UD I LIVET. Vi skaber RESULTATER og SPÆNDENDE RAMMER FOR DIT LIV. Vi varetager DINE INTERESSER. Vi har stort fokus på BYGHERRES FORVENTNINGER OG ØKONOMI. Vi GIVER DIG DET, DU ØNSKER - OG LIDT TIL. Vi skiller os ud, fordi vi har FANTASI og BEGGE BEN PÅ JORDEN. Vi er gode til AT LEVE OS IND I DINE BEHOV. Vi har FORSTAND PÅ BYGGERI OG RESPEKT FOR PENGE. Vi udfører rådgivning til FAST PRIS. Inden start afstemmes PROJEKTØNSKER MED DIN ØKONOMI. TIDSPLANEN og BUDGETTET OVERHOLDES.

Besøg arkitektens hjemmeside her: Christoffersen Arkitekter MAA ApS

Ydelser og priser
Kontakt og idé
Pris efter aftale
Formålet med denne rådgivningsydelse er at give boligejeren en vurdering af muligheden for at gennemføre et ønsket projekt. Derfor mødes boligejeren med arkitekten, og drøfter overordnet ønsker og behov, samt forventninger til økonomi og tidsplan.


Hvis det er muligt, har boligejeren til mødet fremskaffet dokumentation i form af tegninger, lokalplan, servitutter, tilstandsrapport, energimærke og lignende.


Arkitekten kan på baggrund af drøftelsen og dokumentationen ofte tilkendegive, hvordan opgaven kan løses, og hvordan dette passer til kundens forventning til økonomi m.m. Desuden får boligejeren via mødet mulighed for at vurdere, om der er god dialog og forståelse med arkitekten.


Mødet varer typisk 1-2 timer. På baggrund af mødet kan arkitekten og boligejeren i fællesskab vurdere, om der er basis for at gå videre til næste fase, hvor arkitekten påbegynder skitsearbejdet.

Se boligreportager om mine projekter