Bliv ringet op gratis af Jan Smidt Andreasen

Skriv en besked herunder eller ring

Jan Smidt Andreasen

En bolig skal danne rammen om en families liv i mange år. En bygning er en del af et liv, der skal leves, og som man skal trives i. Boligen skal opfylde nogle funktioner, men det skal også give inspiration og nye perspektiver til den måde, vi lever på. Det handler om at sikre en samlet løsning, der giver en harmonisk helhed, hvor funktion, æstetik og valg af materialer går op i en højere enhed. /Jan Smidt Andreasen, Arkitekt & indehaver af A1 Tegnestue ApS

Besøg arkitektens hjemmeside her: A1 Tegnestue ApS

Ydelser og priser
Kontakt og idé
2.000 kr.
Formålet med denne rådgivningsydelse er at give boligejeren en vurdering af muligheden for at gennemføre et ønsket projekt. Derfor mødes boligejeren med arkitekten, og drøfter overordnet ønsker og behov, samt forventninger til økonomi og tidsplan.


Hvis det er muligt, har boligejeren til mødet fremskaffet dokumentation i form af tegninger, lokalplan, servitutter, tilstandsrapport, energimærke og lignende.


Arkitekten kan på baggrund af drøftelsen og dokumentationen ofte tilkendegive, hvordan opgaven kan løses, og hvordan dette passer til kundens forventning til økonomi m.m. Desuden får boligejeren via mødet mulighed for at vurdere, om der er god dialog og forståelse med arkitekten.


Mødet varer typisk 1-2 timer. På baggrund af mødet kan arkitekten og boligejeren i fællesskab vurdere, om der er basis for at gå videre til næste fase, hvor arkitekten påbegynder skitsearbejdet.

Se mine projekter