Bliv ringet op gratis af Jens Lind

Skriv en besked herunder eller ring

Jens Lind

Jeg har siden 2001 drevet min tegnestue, primært med restaurering, nybyggeri, om- og tilbygninger af mindre byggerier. Tegnestuen starter med et møde. Og kan derefter tilbyde: Udarbejdelse af skitseforslag, ansøge om byggetilladelse, udarbejde varmetabsberegning, og et hovedprojekt, som kan danner grundlag for tilbud fra flere håndværker. Selve byggeprocessen omfatter byggestyring med byggemøder, tidsplan og udarbejdelse af byggeregnskab.

Uddannelser

  • Tømrer
  • Energikonsulent
  • Arkitekt maa

Besøg arkitektens hjemmeside her: Arkitekt MAA Jens Lind

Ydelser og priser
Kontakt og idé
1.250 kr.
Formålet med denne rådgivningsydelse er at give boligejeren en vurdering af muligheden for at gennemføre et ønsket projekt. Derfor mødes boligejeren med arkitekten, og drøfter overordnet ønsker og behov, samt forventninger til økonomi og tidsplan.


Hvis det er muligt, har boligejeren til mødet fremskaffet dokumentation i form af tegninger, lokalplan, servitutter, tilstandsrapport, energimærke og lignende.


Arkitekten kan på baggrund af drøftelsen og dokumentationen ofte tilkendegive, hvordan opgaven kan løses, og hvordan dette passer til kundens forventning til økonomi m.m. Desuden får boligejeren via mødet mulighed for at vurdere, om der er god dialog og forståelse med arkitekten.


Mødet varer typisk 1-2 timer. På baggrund af mødet kan arkitekten og boligejeren i fællesskab vurdere, om der er basis for at gå videre til næste fase, hvor arkitekten påbegynder skitsearbejdet.
skitseforslag
7.500 kr.

Se boligreportager om mine projekter