Bliv ringet op gratis af Jørgen Dahlgaard

Skriv en besked herunder eller ring

Jørgen Dahlgaard

Siden 1996 har jeg været indehaver af Dahlgaards Tegnestue. Før min arkitektuddannelse har jeg solide uddannelser som tømrer og byggetekniker. Jeg behersker alle afkroge af arkitektfaget, og har gennemført en stor mængde af såvel store som små opgaver. Private opgaver har for mig altid stået som noget særligt. Der findes ikke andre arkitektopgaver, hvor dialogen med brugerne er så tæt og intenst.

Uddannelser

  • Tømrer
  • Byggetekniker
  • Arkitekt

Besøg arkitektens hjemmeside her: Dahlgaards Tegnestue

Ydelser og priser
Kontakt og idé
1.250 kr.
Formålet med denne rådgivningsydelse er at give boligejeren en vurdering af muligheden for at gennemføre et ønsket projekt. Derfor mødes boligejeren med arkitekten, og drøfter overordnet ønsker og behov, samt forventninger til økonomi og tidsplan.


Hvis det er muligt, har boligejeren til mødet fremskaffet dokumentation i form af tegninger, lokalplan, servitutter, tilstandsrapport, energimærke og lignende.


Arkitekten kan på baggrund af drøftelsen og dokumentationen ofte tilkendegive, hvordan opgaven kan løses, og hvordan dette passer til kundens forventning til økonomi m.m. Desuden får boligejeren via mødet mulighed for at vurdere, om der er god dialog og forståelse med arkitekten.


Mødet varer typisk 1-2 timer. På baggrund af mødet kan arkitekten og boligejeren i fællesskab vurdere, om der er basis for at gå videre til næste fase, hvor arkitekten påbegynder skitsearbejdet.
Byggeråd på tegnestuen
Køb af ejendom (ekskl. kørsel)
1.000 kr.

Se mine projekter

Se boligreportager om mine projekter