Bliv ringet op gratis af Jon Aagaard-Kragh

Skriv en besked herunder eller ring

Jon Aagaard-Kragh

Mennesker er ikke ens. Det er deres boligbehov heller ikke. Hos Arkitektur i Virkeligheden arbejder vi for at alle mennesker får de optimale rammer for at leve det liv, de ønsker. Om det er i et stringent nybyggeri, en bevaringsværdig bindingsværksidyl eller en ombygget tresservilla er lige meget for os. Vi arbejder ud fra nøgleordene høj faglighed, en massiv bygnings- og materialehistorisk viden, ydmyghed og passion uanset opgaven.

Uddannelser

  • Cand. Arch., arkitekt MAA
  • Faglært guldsmed

Besøg arkitektens hjemmeside her: Arkitektur i Virkeligheden IVS

Ydelser og priser
Kontakt og idé
1.500 kr.
Formålet med denne rådgivningsydelse er at give boligejeren en vurdering af muligheden for at gennemføre et ønsket projekt. Derfor mødes boligejeren med arkitekten, og drøfter overordnet ønsker og behov, samt forventninger til økonomi og tidsplan.


Hvis det er muligt, har boligejeren til mødet fremskaffet dokumentation i form af tegninger, lokalplan, servitutter, tilstandsrapport, energimærke og lignende.


Arkitekten kan på baggrund af drøftelsen og dokumentationen ofte tilkendegive, hvordan opgaven kan løses, og hvordan dette passer til kundens forventning til økonomi m.m. Desuden får boligejeren via mødet mulighed for at vurdere, om der er god dialog og forståelse med arkitekten.


Mødet varer typisk 1-2 timer. På baggrund af mødet kan arkitekten og boligejeren i fællesskab vurdere, om der er basis for at gå videre til næste fase, hvor arkitekten påbegynder skitsearbejdet.