Bliv ringet op gratis af Karina Søgaard

Skriv en besked herunder eller ring

Karina Søgaard

Jeg har stort fokus på overgangen mellem inde og ude, som giver boligen stor fleksibilitet. Tegnestuen novaform har specialiseret sig i boligbyggeri. Vi har mange års erfaring og en bred faglig viden inden for boligbyggeri. Opgaverne udvikles i tæt dialog med bygherre og vi følger projektet fra første skitse, gennem skitserering, projektering samt udførelsen til det færdige projekt står klar.

Uddannelser

  • Cand. Arch
  • Passivhus Værktøjskassen
  • Byggeriets Faser

Besøg arkitektens hjemmeside her: Novaform Arkitekter ApS

Ydelser og priser
Kontakt og idé
2.500 kr.
Formålet med denne rådgivningsydelse er at give boligejeren en vurdering af muligheden for at gennemføre et ønsket projekt. Derfor mødes boligejeren med arkitekten, og drøfter overordnet ønsker og behov, samt forventninger til økonomi og tidsplan.


Hvis det er muligt, har boligejeren til mødet fremskaffet dokumentation i form af tegninger, lokalplan, servitutter, tilstandsrapport, energimærke og lignende.


Arkitekten kan på baggrund af drøftelsen og dokumentationen ofte tilkendegive, hvordan opgaven kan løses, og hvordan dette passer til kundens forventning til økonomi m.m. Desuden får boligejeren via mødet mulighed for at vurdere, om der er god dialog og forståelse med arkitekten.


Mødet varer typisk 1-2 timer. På baggrund af mødet kan arkitekten og boligejeren i fællesskab vurdere, om der er basis for at gå videre til næste fase, hvor arkitekten påbegynder skitsearbejdet.
Instant Arkitekthjælp
2.500 kr.
Email rådgivning
4.000 kr.
Skitseforslag til nyt Sommerhus
40.000 kr.
Skitseforslag enfamiliehus
60.000 kr.
Skitseforslag til lavenergihus / passivhus
60.000 kr.
Skitseforslag ombygning af enfamiliehus
40.000 kr.
Skitseforslag tilbygning til enfamiliehus
60.000 kr.
Skitseforslag ombygning af lejlighed
40.000 kr.
Bedre Bolig Rapport
7.000 kr.
Ved rådgivning om energiforbedringer af boligen tager Novaform Arkitekterne udgangspunkt i din boligs energimærke, bygningens generelle vedligeholdelsesstand og hvor stort dit energiforbrug er. Det er vigtigt at gøre sig klart hvad der er i fokus ved en e
5.000 kr.
Haveplan
12.000 kr.
Energitjek af din bolig
4.000 kr.
Rådgivning til Energirenovering af din bolig
10.000 kr.

Se boligreportager om mine projekter