Bliv ringet op gratis af Karina Søgaard

Skriv en besked herunder eller ring

Karina Søgaard

God arkitektur kræver tid, eftertænksomhed og omhu. Jeg har stort fokus på klimavenligt boligbyggeri samt på boligens overgang mellem inde og ude, så livet i boligen kan nydes ude, en stor del af året. Den overgang, som i virkeligheden blot er en klimaskærm til forskel, men det er netop her at magien i boligen udspiller sig.

Uddannelser

  • Cand. Arch
  • Passivhus Værktøjskassen
  • Byggeriets Faser

Besøg arkitektens hjemmeside her: Ksark ApS

Ydelser og priser
Kontakt og idé
2.500 kr.
Formålet med denne rådgivningsydelse er at give boligejeren en vurdering af muligheden for at gennemføre et ønsket projekt. Derfor mødes boligejeren med arkitekten, og drøfter overordnet ønsker og behov, samt forventninger til økonomi og tidsplan.


Hvis det er muligt, har boligejeren til mødet fremskaffet dokumentation i form af tegninger, lokalplan, servitutter, tilstandsrapport, energimærke og lignende.


Arkitekten kan på baggrund af drøftelsen og dokumentationen ofte tilkendegive, hvordan opgaven kan løses, og hvordan dette passer til kundens forventning til økonomi m.m. Desuden får boligejeren via mødet mulighed for at vurdere, om der er god dialog og forståelse med arkitekten.


Mødet varer typisk 1-2 timer. På baggrund af mødet kan arkitekten og boligejeren i fællesskab vurdere, om der er basis for at gå videre til næste fase, hvor arkitekten påbegynder skitsearbejdet.
Skitseforslag til nyt Sommerhus
100.000 kr.
Skitseforslag til ny klimavenlig bolig
100.000 kr.

Se boligreportager om mine projekter