Bliv ringet op gratis af Karsten Frost

Skriv en besked herunder eller ring

Karsten Frost

Vi brænder for at skabe løsninger af samspillet mellem form, funktion og konstruktion. Tegnestuen har særlig fokus på eksisterende boliger i form af restaurering, energirenovering, om- og tilbygning, og med den målsætning, at skabe lyse rum med nutidens funktionalitet. - og vi tegner naturligvis gerne et helt nyt hus hvor disse forhold er medfødte. Vi er helst med fra den tidlige ide og videre til styring af proces med håndværkere, tidsplan og budget, lige til ”nøglerne afleveres”.

Uddannelser

  • Konstruktør / arkitekt
  • Certifiseret rådgiver i bæredygtighed
  • Bygningsrestaurering

Besøg arkitektens hjemmeside her: Frost Arkitektfirma A/S

Ydelser og priser
Kontakt og idé
Pris efter aftale
Formålet med denne rådgivningsydelse er at give boligejeren en vurdering af muligheden for at gennemføre et ønsket projekt. Derfor mødes boligejeren med arkitekten, og drøfter overordnet ønsker og behov, samt forventninger til økonomi og tidsplan.


Hvis det er muligt, har boligejeren til mødet fremskaffet dokumentation i form af tegninger, lokalplan, servitutter, tilstandsrapport, energimærke og lignende.


Arkitekten kan på baggrund af drøftelsen og dokumentationen ofte tilkendegive, hvordan opgaven kan løses, og hvordan dette passer til kundens forventning til økonomi m.m. Desuden får boligejeren via mødet mulighed for at vurdere, om der er god dialog og forståelse med arkitekten.


Mødet varer typisk 1-2 timer. På baggrund af mødet kan arkitekten og boligejeren i fællesskab vurdere, om der er basis for at gå videre til næste fase, hvor arkitekten påbegynder skitsearbejdet.