Bliv ringet op gratis af Kim Pretzmann Olesen

Skriv en besked herunder eller ring

Kim Pretzmann Olesen

DANSKBOLIGARKITEKTUR - God arkitektur bør tjene alle, skal bygges i høj kvalitet og bør laves af sunde velvalgte materialer. Jeg tager mig god tid, sætter mig altid grundigt ind i jeres ønsker, og mener grundlæggende, at god arkitektur opstår som en kombination af jeres drømme, arkitektens faglighed og et godt samarbejde med håndværkerne omkring udførelsen. Det kalder jeg arkitektur i øjenhøjde. Kontakt mig, hvis I ønsker et godt samarbejde om jeres næste boligprojekt. venlig hilsen Kim

Uddannelser

  • Arkitekt m.a.a
  • Tømrer

Besøg arkitektens hjemmeside her: dansk boligarkitektur

Ydelser og priser
Kontakt og idé
0 kr.
Formålet med denne rådgivningsydelse er at give boligejeren en vurdering af muligheden for at gennemføre et ønsket projekt. Derfor mødes boligejeren med arkitekten, og drøfter overordnet ønsker og behov, samt forventninger til økonomi og tidsplan.


Hvis det er muligt, har boligejeren til mødet fremskaffet dokumentation i form af tegninger, lokalplan, servitutter, tilstandsrapport, energimærke og lignende.


Arkitekten kan på baggrund af drøftelsen og dokumentationen ofte tilkendegive, hvordan opgaven kan løses, og hvordan dette passer til kundens forventning til økonomi m.m. Desuden får boligejeren via mødet mulighed for at vurdere, om der er god dialog og forståelse med arkitekten.


Mødet varer typisk 1-2 timer. På baggrund af mødet kan arkitekten og boligejeren i fællesskab vurdere, om der er basis for at gå videre til næste fase, hvor arkitekten påbegynder skitsearbejdet.