Bliv ringet op gratis af Kim Pretzmann Olesen

Skriv en besked herunder eller ring

Kim Pretzmann Olesen

Hos Nordpil arkitekter elsker vi at tegne nye rammer for boligejere, men vi er også bevidste om værdien i at bevare og vedligeholde. Derfor sætter vi en ære i at sætte os i dit sted, og rådgive ud fra dine behov. Om vi tegner helt nyt eller bygger til eksisterende eller renoverer, så går vi til opgaven med samme store entusiasme og bruger holdbare løsninger og sunde, og helst, naturlige materialer. Kontakt mig, hvis I ønsker et godt samarbejde om jeres boligprojekt. venlig hilsen Kim

Uddannelser

  • Arkitekt m.a.a
  • Tømrer

Besøg arkitektens hjemmeside her: NORDPIL ARKITEKTER

Ydelser og priser
Kontakt og idé
Pris efter aftale
Formålet med denne rådgivningsydelse er at give boligejeren en vurdering af muligheden for at gennemføre et ønsket projekt. Derfor mødes boligejeren med arkitekten, og drøfter overordnet ønsker og behov, samt forventninger til økonomi og tidsplan.


Hvis det er muligt, har boligejeren til mødet fremskaffet dokumentation i form af tegninger, lokalplan, servitutter, tilstandsrapport, energimærke og lignende.


Arkitekten kan på baggrund af drøftelsen og dokumentationen ofte tilkendegive, hvordan opgaven kan løses, og hvordan dette passer til kundens forventning til økonomi m.m. Desuden får boligejeren via mødet mulighed for at vurdere, om der er god dialog og forståelse med arkitekten.


Mødet varer typisk 1-2 timer. På baggrund af mødet kan arkitekten og boligejeren i fællesskab vurdere, om der er basis for at gå videre til næste fase, hvor arkitekten påbegynder skitsearbejdet.