Bliv ringet op gratis af Lars Bo Poulsen

Skriv en besked herunder eller ring

Lars Bo Poulsen

N+P ARKITEKTUR er et stærkt team af engagerede arkitekter og konstruktører. Sammen insisterer vi på en høj arkitektfaglig profil, hvor den store interesse for arkitekturen danner de fælles grundlæggende rammer omkring virksomheden. Vores indgangsvinkel til alle opgaver bunder i ønsket om at skabe gode og trygge rammer for bruger og bygherre – styret af enkle og funktionelle linjer i en arkitektur, hvor form, funktion og konstruktion går hånd i hånd.

Uddannelser

Besøg arkitektens hjemmeside her: N+P ARKITEKTUR ApS

Ydelser og priser
Kontakt og idé
Pris efter aftale
Formålet med denne rådgivningsydelse er at give boligejeren en vurdering af muligheden for at gennemføre et ønsket projekt. Derfor mødes boligejeren med arkitekten, og drøfter overordnet ønsker og behov, samt forventninger til økonomi og tidsplan.


Hvis det er muligt, har boligejeren til mødet fremskaffet dokumentation i form af tegninger, lokalplan, servitutter, tilstandsrapport, energimærke og lignende.


Arkitekten kan på baggrund af drøftelsen og dokumentationen ofte tilkendegive, hvordan opgaven kan løses, og hvordan dette passer til kundens forventning til økonomi m.m. Desuden får boligejeren via mødet mulighed for at vurdere, om der er god dialog og forståelse med arkitekten.


Mødet varer typisk 1-2 timer. På baggrund af mødet kan arkitekten og boligejeren i fællesskab vurdere, om der er basis for at gå videre til næste fase, hvor arkitekten påbegynder skitsearbejdet.