Bliv ringet op gratis af Lars Christensen

Skriv en besked herunder eller ring

Lars Christensen

Prisme Arkitekter er en tegnestue med stort fokus på byggeri af høj kvalitet. Vi rådgiver og hjælper jer med at skabe en funktionel bolig med arkitektoniske oplevelser. Smukke og hensigtsmæssige hjem med ro, dagslys, gennemtænkte rumforløb og gode proportioner. Vi arbejder med bæredygtighed gennem hele projektforløbet ved hjælp af miljørigtig projektering, byggeproces og materialevalg. Resultatet er byggeri af høj kvalitet.

Uddannelser

  • Arkitekt cand.arch. MAA
  • Byggeteknikker

Besøg arkitektens hjemmeside her: Prisme Arkitekter

Ydelser og priser
Kontakt og idé
Pris efter aftale
Formålet med denne rådgivningsydelse er at give boligejeren en vurdering af muligheden for at gennemføre et ønsket projekt. Derfor mødes boligejeren med arkitekten, og drøfter overordnet ønsker og behov, samt forventninger til økonomi og tidsplan.


Hvis det er muligt, har boligejeren til mødet fremskaffet dokumentation i form af tegninger, lokalplan, servitutter, tilstandsrapport, energimærke og lignende.


Arkitekten kan på baggrund af drøftelsen og dokumentationen ofte tilkendegive, hvordan opgaven kan løses, og hvordan dette passer til kundens forventning til økonomi m.m. Desuden får boligejeren via mødet mulighed for at vurdere, om der er god dialog og forståelse med arkitekten.


Mødet varer typisk 1-2 timer. På baggrund af mødet kan arkitekten og boligejeren i fællesskab vurdere, om der er basis for at gå videre til næste fase, hvor arkitekten påbegynder skitsearbejdet.