Bliv ringet op gratis af Lasse Manshaus

Skriv en besked herunder eller ring

Lasse Manshaus

Nærværende rådgivning og unikke løsninger. Tidligere kunder har sagt, at de sætter stor pris på at møde en boligarkitekt, der både kan tegne og bygge selv – men også lytte opmærksomt til deres ønsker. Som boligarkitekt trækker jeg blandt andet på min erfaring som underviser og censor på Arkitektskolen i Aarhus samt min baggrund i at bygge huse. Når jeg skaber en ny bolig på tegnebrættet, er det de levende materialer og opmærksomhed på detaljen, der fylder.

Uddannelser

  • Arkitektskolen i Aarhus

Besøg arkitektens hjemmeside her: Manshaus Arkitektur ApS

Ydelser og priser
Kontakt og idé
Pris efter aftale
Formålet med denne rådgivningsydelse er at give boligejeren en vurdering af muligheden for at gennemføre et ønsket projekt. Derfor mødes boligejeren med arkitekten, og drøfter overordnet ønsker og behov, samt forventninger til økonomi og tidsplan.


Hvis det er muligt, har boligejeren til mødet fremskaffet dokumentation i form af tegninger, lokalplan, servitutter, tilstandsrapport, energimærke og lignende.


Arkitekten kan på baggrund af drøftelsen og dokumentationen ofte tilkendegive, hvordan opgaven kan løses, og hvordan dette passer til kundens forventning til økonomi m.m. Desuden får boligejeren via mødet mulighed for at vurdere, om der er god dialog og forståelse med arkitekten.


Mødet varer typisk 1-2 timer. På baggrund af mødet kan arkitekten og boligejeren i fællesskab vurdere, om der er basis for at gå videre til næste fase, hvor arkitekten påbegynder skitsearbejdet.