Bliv ringet op gratis af Lotte Elkiær

Skriv en besked herunder eller ring

Lotte Elkiær

E + E arkitekter er en mindre tegnestue i Danmark der har markeret sig med 1. præmier i store arkitektkonkurrencer - lige fra udviklingen af boligområder til huse for sport/kultur. Tegnestuen har en særlig forkærlighed for at tegne boliger. Vi synes, det at skabe personlige rammer for familielivet er en af de vigtigste discipliner indenfor arkitekturen. Vi har erfaret at de mest interessante og personlige huse bliver til når der i udviklingsprocessen er en tæt dialog mellem husejer/arkitekt.

Besøg arkitektens hjemmeside her: Elkiær + Ebbeskov Arkitekter ApS

Ydelser og priser
Kontakt og idé
Pris efter aftale
Formålet med denne rådgivningsydelse er at give boligejeren en vurdering af muligheden for at gennemføre et ønsket projekt. Derfor mødes boligejeren med arkitekten, og drøfter overordnet ønsker og behov, samt forventninger til økonomi og tidsplan.


Hvis det er muligt, har boligejeren til mødet fremskaffet dokumentation i form af tegninger, lokalplan, servitutter, tilstandsrapport, energimærke og lignende.


Arkitekten kan på baggrund af drøftelsen og dokumentationen ofte tilkendegive, hvordan opgaven kan løses, og hvordan dette passer til kundens forventning til økonomi m.m. Desuden får boligejeren via mødet mulighed for at vurdere, om der er god dialog og forståelse med arkitekten.


Mødet varer typisk 1-2 timer. På baggrund af mødet kan arkitekten og boligejeren i fællesskab vurdere, om der er basis for at gå videre til næste fase, hvor arkitekten påbegynder skitsearbejdet.