Bliv ringet op gratis af Marianne Seistrup

Skriv en besked herunder eller ring

Marianne Seistrup

Ikke al byggeri er arkitektur, men vi vil gerne slå et slag for, at der med enkle midler og fornuftige overvejelser kan opnås gode arkitektoniske rumligheder og kvalitet indenfor rimelig økonomisk ramme. Osse - og måske især de små "ubetydelige" projekter kan få gavn af en arkitekt. Vi står for, at arkitekt- og byggerådgivning skal i øjenhøjde med alm. forbrugere og boligejere og at etablering af det gode samarbejde ml. Bygherre, Arkitekt og Håndværker oftest osse er vejen til de gode projekter.

Uddannelser

  • Cand. Arch
  • Arkitekt MAA
  • Sikkerhedskoordinator

Besøg arkitektens hjemmeside her: Seistrup + Lundgaard C. ApS

Ydelser og priser
Kontakt og idé
Pris efter aftale
Formålet med denne rådgivningsydelse er at give boligejeren en vurdering af muligheden for at gennemføre et ønsket projekt. Derfor mødes boligejeren med arkitekten, og drøfter overordnet ønsker og behov, samt forventninger til økonomi og tidsplan.


Hvis det er muligt, har boligejeren til mødet fremskaffet dokumentation i form af tegninger, lokalplan, servitutter, tilstandsrapport, energimærke og lignende.


Arkitekten kan på baggrund af drøftelsen og dokumentationen ofte tilkendegive, hvordan opgaven kan løses, og hvordan dette passer til kundens forventning til økonomi m.m. Desuden får boligejeren via mødet mulighed for at vurdere, om der er god dialog og forståelse med arkitekten.


Mødet varer typisk 1-2 timer. På baggrund af mødet kan arkitekten og boligejeren i fællesskab vurdere, om der er basis for at gå videre til næste fase, hvor arkitekten påbegynder skitsearbejdet.
Analyse
10.000 kr.
Skitseforslag
12.000 kr.
Time for time
1.000 kr.
1. Møde, kontakt og idé
2.500 kr.