Bliv ringet op gratis af Marie Fenger Ehlers

Skriv en besked herunder eller ring

Marie Fenger Ehlers

Høj arkitektonisk kvalitet, erfaren rådgivning fra ide til udførelse samt samarbejde og dialog er de tre centrale principper, der kendetegner os. Vi lytter til dine idéer, rådgiver dig og hjælper dig med at få dit projekt gennemført. Kontakt os for et uforpligtende møde, hvor vi sammen kan spore os ind på din opgave.

Uddannelser

  • Arkitekt maa

Besøg arkitektens hjemmeside her: FoZ Arkitekter

Ydelser og priser
Kontakt og idé
Pris efter aftale
Formålet med denne rådgivningsydelse er at give boligejeren en vurdering af muligheden for at gennemføre et ønsket projekt. Derfor mødes boligejeren med arkitekten, og drøfter overordnet ønsker og behov, samt forventninger til økonomi og tidsplan.


Hvis det er muligt, har boligejeren til mødet fremskaffet dokumentation i form af tegninger, lokalplan, servitutter, tilstandsrapport, energimærke og lignende.


Arkitekten kan på baggrund af drøftelsen og dokumentationen ofte tilkendegive, hvordan opgaven kan løses, og hvordan dette passer til kundens forventning til økonomi m.m. Desuden får boligejeren via mødet mulighed for at vurdere, om der er god dialog og forståelse med arkitekten.


Mødet varer typisk 1-2 timer. På baggrund af mødet kan arkitekten og boligejeren i fællesskab vurdere, om der er basis for at gå videre til næste fase, hvor arkitekten påbegynder skitsearbejdet.