Bliv ringet op gratis af Michael Løvbjerg Frandsen

Skriv en besked herunder eller ring

Michael Løvbjerg Frandsen

Vi har arbejdet med mange private kunder, hvor vi lige fra idéoplæg til færdig projekt har været med som både arkitekt og rådgiver. Vi tager højde for kundens ønsker og behov samt omgivelserne i det enkelte projekt, grundens specielle potentiale skal altid vise sig i de arkitektoniske udtryk på det færdige arkitekttegnede hus. Vi søger at få tidens teknologiske muligheder med, på samme tid med respekt for håndværkets tradition afspejlet i nye spændende løsninger.

Besøg arkitektens hjemmeside her: Tegnestuen Nørrebo Frandsen Aps

Ydelser og priser
Kontakt og idé
Pris efter aftale
Formålet med denne rådgivningsydelse er at give boligejeren en vurdering af muligheden for at gennemføre et ønsket projekt. Derfor mødes boligejeren med arkitekten, og drøfter overordnet ønsker og behov, samt forventninger til økonomi og tidsplan.


Hvis det er muligt, har boligejeren til mødet fremskaffet dokumentation i form af tegninger, lokalplan, servitutter, tilstandsrapport, energimærke og lignende.


Arkitekten kan på baggrund af drøftelsen og dokumentationen ofte tilkendegive, hvordan opgaven kan løses, og hvordan dette passer til kundens forventning til økonomi m.m. Desuden får boligejeren via mødet mulighed for at vurdere, om der er god dialog og forståelse med arkitekten.


Mødet varer typisk 1-2 timer. På baggrund af mødet kan arkitekten og boligejeren i fællesskab vurdere, om der er basis for at gå videre til næste fase, hvor arkitekten påbegynder skitsearbejdet.
Kontakt og idé
1.000 kr.