Bliv ringet op gratis af Morten Dalsgaard

Skriv en besked herunder eller ring

Morten Dalsgaard

Siden 2001 har vi arbejdet intenst med at udvikle og forbedre boligejerens forståelse af byggeprocessen gennem Bolius' arkitektrådgivning. m4 Arkitekter har i 2012 overtaget og videreført de gode principper, værdier og ydelser fra Bolius' arkitektrådgivning til fordel for private boligejere i Danmark. Vi guider dig gennem den lange række af beslutninger og prioriteringer - fra den spæde idéskitse tager form, til du kan indtage dine nye omgivelser.

Uddannelser

  • cand.arch, arkitekt MAA
  • Energirådgiver - Teknologisk Inst.

Besøg arkitektens hjemmeside her: m4 Arkitekter P/S

Ydelser og priser
Kontakt og idé
6.000 kr.
Formålet med denne rådgivningsydelse er at give boligejeren en vurdering af muligheden for at gennemføre et ønsket projekt. Derfor mødes boligejeren med arkitekten, og drøfter overordnet ønsker og behov, samt forventninger til økonomi og tidsplan.


Hvis det er muligt, har boligejeren til mødet fremskaffet dokumentation i form af tegninger, lokalplan, servitutter, tilstandsrapport, energimærke og lignende.


Arkitekten kan på baggrund af drøftelsen og dokumentationen ofte tilkendegive, hvordan opgaven kan løses, og hvordan dette passer til kundens forventning til økonomi m.m. Desuden får boligejeren via mødet mulighed for at vurdere, om der er god dialog og forståelse med arkitekten.


Mødet varer typisk 1-2 timer. På baggrund af mødet kan arkitekten og boligejeren i fællesskab vurdere, om der er basis for at gå videre til næste fase, hvor arkitekten påbegynder skitsearbejdet.
Skitseprojekt og økonomisk overslag
1.200 kr.
Ansøgning om byggetilladelse
1.200 kr.
Teknisk projektering udbud og kontrahering
1.200 kr.
Byggeledelse og tilsyn
1.200 kr.
Energiberegning
8.400 kr.
Varmetabsberegning
6.000 kr.
Rentabilitetsberegning
3.600 kr.
Bedre Bolig plan
8.400 kr.
Energimærkningen af helårsboliger
7.200 kr.
Køberrådgivning
3.600 kr.
Sælgerrådgivning
3.600 kr.

Se mine projekter