Bliv ringet op gratis af Morten Kristoffersen

Skriv en besked herunder eller ring

Morten Kristoffersen

Søger du en tegnestue med alle kompetencerne til at føre dit byggeprojekt trygt til dørs? Så er det Arkitektfirmaet Arkon, du skal have fat i. Vi varetager alle faser af dit byggeprojekt fra ide til færdigt byggeri. Arkitektfirmaet Arkon har mange års erfaring i alt fra nybyggeri til ombygning og projektering.

Uddannelser

  • Tømrer
  • Bygningskonstruktør

Besøg arkitektens hjemmeside her: Arkitektfirmaet Arkon ApS

Ydelser og priser
Kontakt og idé
Pris efter aftale
Formålet med denne rådgivningsydelse er at give boligejeren en vurdering af muligheden for at gennemføre et ønsket projekt. Derfor mødes boligejeren med arkitekten, og drøfter overordnet ønsker og behov, samt forventninger til økonomi og tidsplan.


Hvis det er muligt, har boligejeren til mødet fremskaffet dokumentation i form af tegninger, lokalplan, servitutter, tilstandsrapport, energimærke og lignende.


Arkitekten kan på baggrund af drøftelsen og dokumentationen ofte tilkendegive, hvordan opgaven kan løses, og hvordan dette passer til kundens forventning til økonomi m.m. Desuden får boligejeren via mødet mulighed for at vurdere, om der er god dialog og forståelse med arkitekten.


Mødet varer typisk 1-2 timer. På baggrund af mødet kan arkitekten og boligejeren i fællesskab vurdere, om der er basis for at gå videre til næste fase, hvor arkitekten påbegynder skitsearbejdet.
Byggetilladelse
17.500 kr.