Bliv ringet op gratis af Morten Sonnenborg

Skriv en besked herunder eller ring

Morten Sonnenborg

Arkitekt maa og Byggeøkonom Ejer af aNNeKS aps Jeg vil skabe rum med ro, nærhed og harmoni til det enkelte menneske i en støjende verden. Jeg arbejder med at skabe rum og rammer, der inspirerer mennesket til at finde ind til refleksion og fordybelse. I arkitekturen skabes nicher af ro, hvor smukke rumligheder, finurlige løsninger, materialevalgets stoflighed og grønne vækster skaber mulighed for at åbne op for den sanselige og reflekterende side af tilværelsen. Se mere på www.anneks.org

Uddannelser

  • Arkitekt maa. (cand. arch.)
  • Byggeøkonom

Besøg arkitektens hjemmeside her: aNNeKS ApS

Ydelser og priser
Kontakt og idé
Pris efter aftale
Formålet med denne rådgivningsydelse er at give boligejeren en vurdering af muligheden for at gennemføre et ønsket projekt. Derfor mødes boligejeren med arkitekten, og drøfter overordnet ønsker og behov, samt forventninger til økonomi og tidsplan.


Hvis det er muligt, har boligejeren til mødet fremskaffet dokumentation i form af tegninger, lokalplan, servitutter, tilstandsrapport, energimærke og lignende.


Arkitekten kan på baggrund af drøftelsen og dokumentationen ofte tilkendegive, hvordan opgaven kan løses, og hvordan dette passer til kundens forventning til økonomi m.m. Desuden får boligejeren via mødet mulighed for at vurdere, om der er god dialog og forståelse med arkitekten.


Mødet varer typisk 1-2 timer. På baggrund af mødet kan arkitekten og boligejeren i fællesskab vurdere, om der er basis for at gå videre til næste fase, hvor arkitekten påbegynder skitsearbejdet.
Timepris
725 kr.