Bliv ringet op gratis af Nanna Bering

Skriv en besked herunder eller ring

Nanna Bering

NB Ark er en mindre, men engageret og professionel tegnestue. Vores mål er altid at fungere som kreativ sparringspartner for vores kunder med fokus på holdbare løsninger gennem alle faser - fra idé til virkelighed. Vi har stor erfaring med energirigtig renovering samt med at skabe arkitektonisk og funktionel værdi for vores kunder. Vi rådgiver vores kunder fra de indledende skitser til det færdige byggeri.

Besøg arkitektens hjemmeside her: NB Ark Rådgivende Arkitekter M.A.A

Ydelser og priser
Kontakt og idé
3.500 kr.
Formålet med denne rådgivningsydelse er at give boligejeren en vurdering af muligheden for at gennemføre et ønsket projekt. Derfor mødes boligejeren med arkitekten, og drøfter overordnet ønsker og behov, samt forventninger til økonomi og tidsplan.


Hvis det er muligt, har boligejeren til mødet fremskaffet dokumentation i form af tegninger, lokalplan, servitutter, tilstandsrapport, energimærke og lignende.


Arkitekten kan på baggrund af drøftelsen og dokumentationen ofte tilkendegive, hvordan opgaven kan løses, og hvordan dette passer til kundens forventning til økonomi m.m. Desuden får boligejeren via mødet mulighed for at vurdere, om der er god dialog og forståelse med arkitekten.


Mødet varer typisk 1-2 timer. På baggrund af mødet kan arkitekten og boligejeren i fællesskab vurdere, om der er basis for at gå videre til næste fase, hvor arkitekten påbegynder skitsearbejdet.