Bliv ringet op gratis af Niels Christoffersen

Skriv en besked herunder eller ring

Niels Christoffersen

Arkitektur, der går hele vejen og gør en forskel. Det er filosofien bag arkitektfirmaet Christoffersen & Weiling Architects, som tegner villaer med personlighed, klarhed og hjerteblod. Vores arkitektur er stærkt inspireret af den skandinaviske designtradition, der bygger på en forståelse for stedets karakteristika, det nordiske lys, rummenes forskellige kvaliteter og en forkærlighed for enkle og klassiske materialer. Vores tilgang til er præget af lige dele ydmyghed og passion.

Uddannelser

  • ARKITEKT m.a.a.
  • BYGNINGSKONSTRUKTØR BTH

Besøg arkitektens hjemmeside her: Christoffersen & Weiling Architects

Ydelser og priser
Kontakt og idé
Pris efter aftale
Formålet med denne rådgivningsydelse er at give boligejeren en vurdering af muligheden for at gennemføre et ønsket projekt. Derfor mødes boligejeren med arkitekten, og drøfter overordnet ønsker og behov, samt forventninger til økonomi og tidsplan.


Hvis det er muligt, har boligejeren til mødet fremskaffet dokumentation i form af tegninger, lokalplan, servitutter, tilstandsrapport, energimærke og lignende.


Arkitekten kan på baggrund af drøftelsen og dokumentationen ofte tilkendegive, hvordan opgaven kan løses, og hvordan dette passer til kundens forventning til økonomi m.m. Desuden får boligejeren via mødet mulighed for at vurdere, om der er god dialog og forståelse med arkitekten.


Mødet varer typisk 1-2 timer. På baggrund af mødet kan arkitekten og boligejeren i fællesskab vurdere, om der er basis for at gå videre til næste fase, hvor arkitekten påbegynder skitsearbejdet.